HNTS Consulting

HNTS Consulting azért jött létre, hogy bevezessen téged a semmittevés módszereinek rejtelmeibe. A rengeteg sok önoptimalizáló, self-management, időbeosztást segítő szolgáltatás, tanács, blog mellett mi arra próbálunk meg alternatívát nyújtani, hogy hogyan hagyjál félbe nyugodtan bármit, hogyan szerezz magadnak több szabadidőt, hogyan ne tegyél meg dolgokat. Mert néha erre is szükség van a rohanó világunkban. Ezt tükrözi nevünk is: HNTS - Hogyan Ne Tegyél Semmit! Jelentkezz Te is!

Friss topikok

Utolsó kommentek

Unproduktivitás

2008.07.27. 14:14 - Agent O

Címkék: munka gtd produktivitás időbeosztás hnts korlátok unproduktivitás

A HNTS Consulting kis szünet után újra folytatja tanácsadását. Bár sokan hihették, hogy a blog meghalt, mi mégsem küldtük temetőbe, hanem - és ezt a többi HNTS Agent nevében is mondhatom - egy kicsit pihentettük.

Ez idő alatt azonban nem voltunk tétlenek, csakis az Önök érdekében újabb és újabb módszereket teszteltünk és fejlesztettünk, főként az unproduktivitásunk magasabb szintre emelésének érdekében. A most következő sorozatunban Önök INGYEN hozzájuthatnak a HNTS "Út az Unproduktivitás Mennyországába - avagy hogyan érjük el leghatékonyabban a hatékonytalanságot?" legújabb kurzusának vázlat-anyagaihoz, melyek remélhetőleg a legnagyobb segítségére lesznek a fejlődésben.

Gyors áttekintés: Kinek szól a kurzus, miről fog szólni?

A HNTS a legújabb sorozatában segítséget kíván nyújtani mindazon embereknek, akik egy teljesebb életet szeretnének élni. Ha már a reggeli szarást is beírja percre a határidőnaplójába, az esti szex is szerepel a todo listán és annak az esélye, hogy a családjával tölt egy kis időt akkora, mint a lottó ötös megnyerése, akkor ez a kurzus Önnek fog szólni!

Lelkes csapatunkkal számtalan tippet ajánlunk Önnek, hogy hogyan szabaduljon meg a kötöttségektől, hogyan rúgja fel a szabályokat, hogyan éljen egy teljesebb, normális életet. Mi segítünk leszokni a produktívitásról! Ha mindent azért csinál, mert értelme van, annak nincs semmi értelme!

Tartson velünk, nem bánja meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://hnts.blog.hu/api/trackback/id/tr68587802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása