HNTS Consulting

HNTS Consulting azért jött létre, hogy bevezessen téged a semmittevés módszereinek rejtelmeibe. A rengeteg sok önoptimalizáló, self-management, időbeosztást segítő szolgáltatás, tanács, blog mellett mi arra próbálunk meg alternatívát nyújtani, hogy hogyan hagyjál félbe nyugodtan bármit, hogyan szerezz magadnak több szabadidőt, hogyan ne tegyél meg dolgokat. Mert néha erre is szükség van a rohanó világunkban. Ezt tükrözi nevünk is: HNTS - Hogyan Ne Tegyél Semmit! Jelentkezz Te is!

Friss topikok

Utolsó kommentek

Unproduktivitás - coming soon!

2009.03.19. 20:59 - Agent O

Címkék: gtd produktivitás hnts

 

Kedves érdeklődők, tanácsainkat megfogadó ügyfelek, srácok!
 
Látszólag úgy néz ki, mintha már régóta nem frissült volna a blog, pedig ha jobban megnézitek, napokkal ezelőtt posztoltuk, hogy hamarosan indul egy sorozat, melyben azt vesézzük ki, hogy hogyan törekedhetünk a leghatékonyabb hatékonytalanságra. Az "Út az Unproduktivitás Mennyországába - avagy hogyan érjük el leghatékonyabban a hatékonytalanságot?" sorozatunk tehát ebben kíván majd segíteni.
 
Hogy hogyan tölthetjük el mással az időt, mint amivel kellene, úgy, hogy ez ne okozzon megterhelést. Avagy minden, amit a rézbaszásról* tudni kell. A sorozatot már napokkal ezelőtt el akartuk indítani, csak e helyett inkább rezetbasztunk. Tehát: ez azt jelenti, hogy önnek a legfrissebb, legnaprakészebb tapasztalatokat és tanácsokat tudjuk átadni!
 
Most már ne menjen sehova, hamarosan indul? Készen áll?
 
Örülnénk annak is, ha a kedves olvasók megosztanák velünk, s így egymással is a saját történetiket, élményeiket, tanácsaikat, ezzel is segítve a HNTS közösségét és hatékonyságát. Hiszen több szem többet lát, és mások tanácsai és tapasztalatai is sokszor igen hasznosak tudnak lenni ezekben az esetekben.
 
Várjuk leveleiket a mikvannak (kukac) gmail (pont) com –ra, HNTS subject-tel.
 
*ez egy durva, obszcén vagy bántó szó

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hnts.blog.hu/api/trackback/id/tr251012806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása