HNTS Consulting

HNTS Consulting azért jött létre, hogy bevezessen téged a semmittevés módszereinek rejtelmeibe. A rengeteg sok önoptimalizáló, self-management, időbeosztást segítő szolgáltatás, tanács, blog mellett mi arra próbálunk meg alternatívát nyújtani, hogy hogyan hagyjál félbe nyugodtan bármit, hogyan szerezz magadnak több szabadidőt, hogyan ne tegyél meg dolgokat. Mert néha erre is szükség van a rohanó világunkban. Ezt tükrözi nevünk is: HNTS - Hogyan Ne Tegyél Semmit! Jelentkezz Te is!

Friss topikok

Utolsó kommentek

HNTS, GTD, Lifovery

2008.03.17. 23:09 - Agent O

Címkék: gtd rendszer szokások produktivitás mentális hnts lifovery korlátok

Palya Bea – akit igen kedvelek, de ezek után már imádom - megmondta, végre kimondta amit ezennel a HNTS filozófia alapmondatának vagy kövének vagy kitudja még mijének kiáltok ki: A kreativitás alapfeltétele a lustaság.
 
Azonban sokak úgy gondolják, hogy a dolgokat rendbe kell tenni, precízen mindent előre részletesen meg kell tervezni, hogy elérjük a tökéletességet, de legalábbis a maximális hatékonyságot. De mind ezen emberek küszködése - mint az egérke kapálózása a vödör vízben – a bizonyíték, hogy az emberek többsége nem követi és nem is képes ezen elveket betartani, hiszen egyszerűen valójában életellenesek! Időpontokra dolgozni, mindent megtervezni…. Ajj. Ezek nem hogy elősegítik, hanem egyenesen korlátozzák a produktivitást. Testi és szellemi szabadságra van szükségünk, nem pedig idő és helybeli, fizikai és mentális korlátokra! Nem kell folyton pelenkáznunk önmagunkat egy tisztább és szárazabb érzés érdekében, hiszen elvileg szobatiszták vagyunk már, ember!
 
De ha mégis úgy gondolod, hogy kell valami neked, ami mankóként segít, és felszívja mentális inkontinenciád okozta problémákat, akkor most jegyezd meg és látogasd meg a friss és ropogós Lifovery nevű produktivity blogot, és ha a HNTS a feedek közt van, akkor azonnal tedd be, lehetőleg magasabb prioritású szekcióba a feedjét! Aztán majd meglátod…
 
Nézz magadba, valóban jól érzed magad attól ha valamit kell és nem pedig lehet?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hnts.blog.hu/api/trackback/id/tr87385440

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - _original 2008.03.17. 23:11:23

[...]nya akkor: HNTS, GTD, Lifovery -[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása